Magna Tyres opent vestiging in Tsjechië

Magna Tyres opent vestiging in Tsjechië

Magna Tyres Group heeft in Tsjechië een nieuw verkoopkantoor geopend; Magna Tyres Tsjechië. Dit laat de bandenproducent weten.
Verkoopkantoor
Volgens Magna is de laatste jaren de vraag naar Magna-banden in Oost-Europa sterk gestegen. Bovendien is er in deze regio nog een onbenut marktpotentieel. Dit was de reden voor de oprichting van een extra verkoopkantoor. “We hebben veel zorg besteed aan de keuze van deze locatie voor ons nieuwe kantoor”, aldus Marcin Kochaniak, Managing Director Magna Tyres Poland. “Deze strategische beslissing stelt Magna Tyres in staat onze betrokkenheid verder te versterken, de efficiëntie te verbeteren, betere diensten te verlenen, onze reikwijdte uit te breiden en nieuwe projecten mogelijk te maken.”
Expertise
Het nieuwe verkoopkantoor wordt geleid door Danil Špaek, voormalig sales manager. “We zijn ervan overtuigd dat de expertise van Špaek Magna Tyres zal helpen bij het blijven groeien en het versterken van onze positie als een wereldwijd toonaangevend 2e tier bandenmerk in de bandenindustrie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.