Jeroen Maas nieuwe directeur Procurement Euromaster

Jeroen Maas nieuwe directeur Procurement Euromaster

Euromaster heeft een Directeur Procurement. Jeroen Maas (1970) is aangetrokken om leiding te geven aan de afdeling Inkoop, Supply Chain en Facility, om daarmee de optimale synergie te creëren.
De belangrijkste opdracht aan Jeroen Maas is om de toeleveranciers van Euromaster zo optimaal mogelijk te laten functioneren zodat de klanten van de bandenexpert verzekerd zijn van kostenefficiënte producten en diensten van hoge kwaliteit. Algemeen directeur Marcel Guinchard zegt in Jeroen Maas met zijn schat aan ervaring in inkoop en logistiek een goede Directeur Procurement te zien. “De afgelopen tijd heeft hij intensief meegedraaid op diverse vestigingen en zich als een expert op zijn vakgebied getoond. Hij zal zeker bijdragen aan de verdere professionalisering van Euromaster.”
Jeroen Maas was de afgelopen tien jaar verantwoordelijk voor de inkoop en logistiek in de Benelux van Sodexo, de grootste internationale Food & Facilities Management-organisatie ter wereld. Daarvoor was hij werkzaam bij Superunie, een toonaangevende inkooporganisatie voor supermarkten in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.