Team Euromaster vertrekt in Oranje Trophy

Team Euromaster vertrekt in Oranje Trophy

Gisterenochtend om 10.00 uur gaf voormalig profvoetballer Erwin Koeman bij het Olympisch Stadion in Amsterdam het startschot voor de Oranje Trophy. Deze avontuurlijke karavaan met 30 bijzondere, oranje voertuigen gaat op weg naar Charkov. Hier zal de rally neerstrijken om Oranje en al haar aanwezige supporters een hart onder de riem te steken. De oranje ambulance van Team Euromaster komt hierbij uitstekend van pas: de positieve injectie komt van de rijders Christian de Geus en Sietse Herrema die met hun enthousiasme de collectieve oranjekater willen genezen.
In totaal gaat de Oranje Trophy ruim 16.000 kilometer afleggen door Europa, dat deze zomer het toneel is voor zowel het EK Voetbal als de Olympische Spelen. Na het bezoek aan het EK in Polen en Oekraïne, gaat de karavaan verder naar Rusland, Finland, de Noordkaap in Noorwegen, Zweden en Denemarken om uiteindelijk te finishen bij de Olympische Spelen in Londen. De trophy duurt zes weken, wat vanochtend voor emotionele afscheidstaferelen zorgde tussen de rijders en hun geliefden, vrienden en familie.   
Dat Nederland gisteren verloor van Duitsland drukt zeker niet de pret voor de mannen van Team Euromaster. Sietse Herrema: “We moeten positief zijn en Oranje blijven steunen. Vanuit onze oranje ambulance willen wij het voetbalhart reanimeren, zodat het weer gaat kloppen voor ons elftal.”
Zolang Oranje speelt, zal de Oranje Trophy het EK opluisteren. Daarna gaan de rijders de Nederlandse sporthelden van de Olympische Spelen bijstaan. Bovendien doen zij onderweg een aantal projecten aan van dance4life, de organisatie die jongeren wereldwijd inspireert om in actie te komen tegen hiv en aids.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.