Inter-Tyre verhuist naar nieuwe locatie

Inter-Tyre verhuist naar nieuwe locatie

Inter-Tyre, grossier in lichtmetalen wielen voor personenauto’s, is verhuisd naar een nieuwe locatie op industrieterrein Moerdijk. Directe aanleiding voor deze verhuizing waren naar eigen zeggen de groei van de activiteiten, het kunnen aanbieden van ruimere en bredere voorraden aan de klanten en de toenemende vraag naar compleet gemonteerde sets.
Met de ingebruikname van het nieuwe pand is de beschikbare magazijnruimte ten opzichte van de oude locatie in Heinenoord, meer dan verdubbeld. Toch werd op maandag 25 juni opnieuw een eerste paal geslagen voor de bouw van een nieuwe hal, direct naast de huidige locatie. Hiermee moet de beschikbare magazijncapaciteit verder fors toenemen werd, aldus Inter-Tyre. “Dit creëert voldoende ruimte om ook de activiteiten van Wheeltyre, specialist in het leveren van complete band-wiel combinaties,  in de nieuwbouw onder te brengen.” Met een automatische montagestraat is Wheeltyre in staat om in korte tijd grote aantallen winter of zomer band-wiel combinaties te monteren.
Het kantoorgedeelte biedt ruimte aan de afdelingen verkoop en logistieke planning. Het nieuwe onderkomen heeft een centrale ligging direct aan de A17 met verbindingen naar Nederland, België en Duitsland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.