Budgetmerken Roadhog en Mastersteel komen met nieuwe zomerbanden
Een foto van de Roadhog RGHP02 (Foto: Inter Sprint)

Budgetmerken Roadhog en Mastersteel komen met nieuwe zomerbanden

Inter-Sprint Banden (ISB) voert binnen het assortiment private labels de budgetmerken Mastersteel en Roadhog. Beide banden komen in september op de markt komen met nieuwe PCR zomerprofielen.

De banden zijn gericht op de behoeftes van de eindconsument.

Mastersteel

De Mastersteel Clubsport 2, Prosport 2 en Supersport 2 zomerbanden vormen de basis van het Mastersteel assortiment. De Clubsport 2 is vooral geschikt voor de kleinere gezinsauto, de Prosport 2 richt zich op de grotere en zwaardere auto’s en de Supersport 2 is een UHP band voor grotere auto’s in het middensegment, auto’s, in het luxere topsegment én de sportieve klasse. De Clubsport 2 verschijnt in acht maten van 14” en 15”, de Prosport 2 in 33 maten van 14” t/m 16” en de Supersport 2 in 42 maten van 17” t/m 20” op de markt.

Roadhog

Roadhog RGS02 en RGHP02 Roadhog zomerbanden kenmerken zich door de speciale profielopbouw met als basis de doorlopende lengtegroeven, zo ook de nieuwe PCR profielen RGS02 en RGHP02. Beide profielen hebben gelijke specificaties met het verschil dat de RGHP02 de High Performance uitvoering van de RGS02 is. De RGS02 wordt verkocht in 41 maten van 14” t/m 16”. De RGHP02 verschijnt in 42 maten van 17” t/m 20”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.