Industrial Tyres Amsterdam leverancier Trojan Tuffil

Industrial Tyres Amsterdam leverancier Trojan Tuffil

Trojan-TuffilIndustrial Tyres Amsterdam is sinds kort leverancier voor de gehele Benelux van Trojan Tuffil, naar eigen zeggen een revolutionaire product in de industriebanden wereld.
Vervanger voor lucht
Trojan Tuffil geldt als vervanger voor lucht in de banden. Hierdoor is volgens Industrial Tyres Amsterdam bijstellen van de druk en oppompen van de banden niet meer nodig: “Banden krijgen meer stabiliteit, scheuren minder snel en u heeft geen last meer van lekkages.”
Het product geeft (industriële) Michelin XZM banden een langere levensduur en meer stabiliteit. Bovendien blijkt uit recente tests door Michelin dat de stabiliteit van de XZM banden met Trojan Tuffil 27% stijgt ten opzichte van dezelfde banden die dit niet hebben.
Montage
Voordat de Michelin XZM band op de velg wordt gemonteerd, wordt Trojan Tuffil laag voor laag in de band geplaatst. Volgens Industrial Tyres Amsterdam is de band hierdoor binnen 20 minuten getransformeerd, met alle voordelen van een volrubberband. Het bedrijf zegt dat Trojan Tuffil ideaal is voor onder andere heftrucks, Airport GSE, Slag pot Carriers, Industrial Translifters.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.