Heuver stelt accountmanager aan in Duitsland

Heuver stelt accountmanager aan in Duitsland

Heuver Bandengroothandel stelt Tobias Heyne aan als accountmanager voor Noordoost-Duitsland. Volgens de bandengroothandel is dit één van de stappen in 2012 om de Duitse en Duitstalige markt nog steviger te bewerken. Met de nieuwe man in de noordelijke regio’s, kunnen de reeds aanwezige accountmanagers de focus op hun regio’s verdiepen. Want: “Wij zien Duitsland ook echt als onze thuismarkt”, aldus directeur Bertus Heuver.
De aanstelling van Heyne volgt op een sessie waarin werd bepaald in welke van de verschillende markten Heuver’s kracht ligt. “Daarbij constateerden we dat Duitsland ook onze thuismarkt is. Dus krijgt die vanaf nu een nóg een sterkere focus. Daar beginnen we per direct mee; voor al onze segmenten, inclusief Aeolus.”
Nu Heyne is aangetrokken beschikt Heuver inmiddels over een team van 6 mensen voor de Duitse markt. Bovendien beschouwt men de Duitse markt als een springplank naar Oost- en Midden-Europa. Hiervoor zullen in de loop van dit jaar nog meerdere plannen worden ontvouwd. Eén daarvan is de opening van een distributiecentrum in Bayreuth. Met dit logistieke centrum wil Heuver de servicegraad en uitleveringssnelheid verhogen.
Heuver heeft 230 mensen in dienst, naast Nederland ook in Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.