Stalenvelgenonline.nl van start op de Nederlandse markt

Stalenvelgenonline.nl van start op de Nederlandse markt

Stalenvelgenonline.nl is in Nederland gelanceerd. Dit is een business to consumer webshop voor het online kopen van stalen velgen. De nieuwe speler op de markt heeft naar eigen zeggen het grootste assortiment in Nederland. De webshop is een initiatief van Wout Verburg en Sandor Dubbeld.
Stalenvelgenonlie.nl hanteert volgens hen een korte levertijd van maximaal twee tot  vijf werkdagen. “Doordat de stalen velgen vanuit meerdere opslagdepots uit heel Europa komen is de beschikbaarheid en een korte levertijd gewaarborgd”, aldus Sandor Dubbeld: “Met Stalenvelgenonline.nl komen we de consumenten en autobedrijven tegemoet. Garagisten kunnen contact met ons opnemen en krijgen dan een persoonlijke kortingscode  toegestuurd waarmee zij scherp kunnen inkopen en de bestelling kunnen afronden.”
Stalenvelgenonline.nl is onderdeel van Noord Holland Banden, de grootste bandengroothandel in Noord Holland.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Goedkoop zijn ze in ieder geval niet.
    Met deze prijzen prijzen ze zichzelf uit de markt. Bijv 8690 vragen zij 67.10 ex, kost bij ons 40.70 ex. Velg 4375 bij hen 63.90 ex, onze prijs 43.20. De kortingen voor garages moet dan wel bijzonder groot zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.