Heuver lanceert nieuw grondverzetbandenhandboek

In navolging van het landbouwbandenboek uit 2018 heeft Heuver nu ook een grondverzetbandenboek ontwikkeld. Dit handboek moet als hét ultieme naslagwerk gelden voor dit specifieke segment. Een groot aantal van de klanten heeft het boek inmiddels al persoonlijk ontvangen of per post toegestuurd gekregen.
Bandeninformatie
In het handboek is alle informatie over grondverzetbanden en -velgen opgenomen. Het omvat relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premium-merken en Heuvers’ eigen huismerken zoals Aeolus en Barkley. . De banden zijn gecategoriseerd op basis van het type machine, waarvoor deze geschikt zijn. Van banden voor graders, wielladers en ondergrondse mijnbouwmachines, tot aan banden voor scrapers en knikgestuurde- en starre dumpers. Daarnaast zijn ook banden voor walsen en wegenbouwmachines, mobiele kranen, industrie- en havenmachines, mobiele graafmachines en MPT-banden in het boek opgenomen.
Juiste advies
Hiermee kunnen klanten van Heuver hún klanten snel van het juiste advies voorzien. “Met dit complete overzicht kunnen onze klanten veel beter een vergelijking maken tussen de verschillende grondverzetbanden”, aldus Productmanager Bert van ’t Holt. “Natuurlijk mag daarbij een speciaal hoofdstuk met daarin de bijbehorende velgen per merk en type voertuig niet ontbreken.”
Het handboek is CO2-neutraal geproduceerd en gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.