Heuver neemt truckbanden activiteiten Jan Luikens Stadskanaal over

Profile Heuver in Hardenberg breidt haar zakelijke truckactiviteiten uit door de overname van het zakelijke klantenbestand van Jan Luikens in Stadskanaal. De overname vindt plaats per 1 februari 2020.
Gedeeltelijke overname
Aanleiding is dat Jan Luikens gas terug wil nemen in het eigen bedrijf. Hij kiest daarbij voor een gedeeltelijke overname door Profile Heuver. “Wij zijn er trots op dat Jan Luikens ons heeft benaderd om zijn truckklanten over te nemen”, zegt Bertus Heuver, directeur Profile Heuver. “Jan Luikens is een gerenommeerd bedrijf met een rijke historie.” Overigens blijft het bedrijf wel gewoon de particuliere klanten bedienen.
Kostenbesparing
Na de overname bestaat de Heuver groep uit 14 Profile Heuver vestigingen verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg. “Het is onze missie om ervoor te zorgen dat een vrachtwagen altijd kan rijden en dus honderd procent uptime is”, aldus Charel Nijhuis, manager filialen bij Profile Heuver: “Door goed bandenmanagement, optimaal uitlijnen en balanceren, maar ook door regelmatig wagenparken van transportbedrijven te checken. Daarvoor hebben we mobiele service units die het hele land door gaan.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.