Hertz organiseert NK Banden wisselen voor vrouwen

Hertz organiseert NK Banden wisselen voor vrouwen

Melanie van Rossum won op 20 juni het Nederlands Kampioenschap Banden wisselen voor vrouwen met een tijd van drie minuten en vierentwintig seconden. Met dit kampioenschap heeft ze de titel Nederlands Kampioen Banden Wisselen te pakken.
Op 20 juni heeft autoverhuurbedrijf Hertz tijdens het NK Banden Wisselen voor vrouwen letterlijk het vooroordeel uit de weg geruimd: “Vrouwen zijn wel degelijk goed in het wisselen van banden”, zo meldt Herttz. Het terrein Hart van Holland in Nijkerk werd omgetoverd tot een ware pitstraat voor vrouwen. Dertig vrouwen uit heel Nederland streden om de benoeming tot Nederlandse Kampioen Banden Wisselen. De vakjury bestond uit Floortje Dessing (bekend van “3 op reis”), Viktor Brand (SBS presentator), Tjerk Bogtstra (voormalig captain van het Nederlandse Davis Cup-team) en Leo Krippendorf (rijvaardigheidscoach).
Met haar overwinning heeft Melanie van Rossum de titel Nederlands Kampioen Banden Wisselen te pakken. “Ze heeft laten zien dat vrouwen de wisseltruc met enige  oefening minstens zo goed onder de knie hebben als de mannelijke helft van Nederland”, aldus hertz. De trotse winnares mag een jaar lang gratis rijden in een Mercedes-Benz SLK.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.