Hankook UHP band OE op Opel Insignia

Hankook UHP band OE op Opel Insignia

Hankook UHP InsigniaOpel heeft voor de nieuwe Insignia de Ventus S1 evo², de Ultra-High-Performance-band van Hankook, als af fabriek gemonteerde band gekozen.

Sound absorber
De sportieve en comfortabele high end-band wordt met de nieuwste ‘sound absorber’ technologie af fabriek op de 18″-velg van de Opel Insignia van de tweede generatie gemonteerd. De band wordt geleverd op de Opel Insignia Grand Sport Limousine en de Sports Tourer Kombi.

Ultra High Performance
Het 2017-model van de Insignia wordt als optie af fabriek voorzien van de Ultra-High-Performance-band Ventus S1 evo², in de maat 245/45 R18 96W. Deze is voorzien van de ‘sound absorber’ technologie. Het geoptimaliseerde, stroeve silica-loopvlakmengsel zorgt voor een gereduceerde rolweerstand en draagt daarmee bij aan een betere ecobalans. Het karkas is licht en get 3-laags blokprofiel is geïnspireerde op de DTM. Dit profiel zorgt met de speciale, trapsgewijze plaatsing van de buitenste ribbenblokken gedurende de gehele levensduur van de band voor optimale grip en genereert daardoor veel tractie en remvermogenop zowel natte als droge wegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.