Naamsbekendheid Hankook stijgt

Naamsbekendheid Hankook stijgt

De wereldwijde omzet van Hankook bedroeg in het tweede kwartaal van 2014 1.612,6 miljoen dollar. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 243,8 miljoen dollar. Dit blijkt uit het gepresenteerde verslag over het tweede kwartaal van 2014.
Naamsbekendheid
Een jaar eerder bedroeg de omzet nog 1,667 miljoen dollar en het bedrijfsresultaat 241,8 miljoen dollar. Volgens het jaarverslag heeft het bandenmerk in het tweede kwartaal verder wereldwijd de naamsbekendheid als bandenfabrikant verstevigd door de robuuste verkopen van de UHP-band en permanente investeringen in R&D.
UHP banden
Het UHP-bandensegment is verantwoordelijk voor 30% van de geconsolideerde kwartaalverkopen van het bedrijf. Dat Hankook Tire een continu groeiend bedrijf is op de wereldwijde automotive markt, inclusief Europa, blijkt volgens het bedrijf uit de steeds groeiende naamsbekendheid als onderneming met een geavanceerde bandentechnologie en uitstekende prestaties.
Onlangs ging de eerste spade in de grond voor het nieuwe R&D complex, Hankook Technodome in Daejeon, Korea: “De doorlopende investeringen van Hankook in R&D onderstrepen de drang naar de verdere ontwikkeling van een toekomstgerichte bandentechnologie om de wereldwijde concurrentiepositie te verbeteren en de weg te effenen die moet leiden naar de top.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.