Hankook Tire ontvangt twee iF Design Awards 2013

Hankook Tire ontvangt twee iF Design Awards 2013

HankookHankook Tire is onderscheiden met twee iF Design Awards in de categorie ‘Communicatie’ voor haar animaties Ventus S1 evo2 en Eco Motion Graphic.
Kwaliteitslabel
De animaties werden onderscheiden voor hun verfijnde ontwerp, creativiteit en het gemak waarmee complexe technische zaken moeiteloos worden uitgelegd aan de consument. Het is de derde keer dat Hankook het internationaal erkende kwaliteitslabel voor excellent ontwerp ontvangt. “In 2009 was Hankook Tire het eerste bedrijf in de bandenindustrie, dat is onderscheiden met de iF Design Award”, aldus Hee-Se Ahn, Vice President Marketing en Sales Hankook Tire Europe. “Sindsdien zijn Hankook’s ontwerpvaardigheden herhaaldelijk onderscheiden met internationale prijzen.”
Animaties
Bij Hankook worden animaties gemaakt als effectief communicatiemiddel met technische informatie over banden. Deze worden gepresenteerd op een makkelijk te begrijpen manier met een verhalende benadering. Dit online materiaal is ontwikkeld in lijn met de actuele milieuvriendelijke trend om gedrukte brochures terug te dringen en zo papier te sparen.
De iF Design Awards is samen met de Red Dot Design Award en de International Design Excellence Award (IDEA) één van de belangrijkste onderscheidingen voor innovatieve en opvallende ontwerpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.