Hankook Tire en DTM verlengen samenwerking

Hankook Tire en DTM verlengen samenwerking

Hankook Tire, heeft zijn verbintenis met de DTM met vier jaar verlengd. Hiermee wordt het bedrijf de langstlopende bandenleverancier in de geschiedenis van de internationale racekampioenschappen.
Overeenstemming
De bandenfabrikant en ITR, de organisator van de DTM, hebben een overeenstemming bereikt over een vroege verlenging van het partnerschapscontract, dat nu loopt tot 2023.Hankook Tire is sinds 2011 betrokken bij de toerwagenkampioenschappen als officiële partner en exclusieve bandenleverancier.
Aston Martin
Het huidige DTM-seizoen wordt gereden met raceauto’s op basis van productiemodellen van Audi en BMW. Dit jaar wordt daar Aston Martin aan toegevoegd. Deze auto’s zullen deelnemen op de Hankook Ventus-raceband. Volgens ITR-voorzitter Gerhard Berger is dit seizoen met name de vraag naar banden aanzienlijk toegenomen als gevolg van de nieuwe turbomotoren met meer dan 600 pk. “De Hankook-wedstrijdbanden hebben hun enorme prestatievermogen reeds bewezen. De vroege uitbreiding van ons bestaande partnerschap weerspiegelt de vertrouwde en professionele samenwerking tussen de twee partijen.”
Hankook ondersteunt al jarenlang motorsportevenementen van topklasse. Met zijn hoogwaardige Ventus Race-lijn, heeft Hankook zich gevestigd als een van de topleveranciers van nationale en internationale autosport- en rallywedstrijden. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.