Hankook organiseert voetbalevenementen in Warschau

Hankook organiseert voetbalevenementen in Warschau

Voor de komende finale van de UEFA Europa League op 27 mei 2015 in Warschau, organiseert Hankook in het centrum van  Warschau en rond het Poolse nationale stadion, veel evenementen voor de klanten, fans,  consumenten en natuurlijk voor alle voetbalsupporters.
Voetbal activiteiten
In het oude stadsgedeelte van Warschau op het kasteelplein bouwt Hankook, binnen de neutrale fanzone van de UEFA, van 26 tot 27 mei een 130 vierkante meter grote stand, waar de banden worden getoond en waar tegelijkertijd voetbalgerelateerde activiteiten zoals  “Doel schieten”, “Schminken” en “Fanfoto’s maken” voor bezoekers worden georganiseerd. Tevens zal Hankook, buiten het nationale stadion, twee promotiestands plaatsen waar haar premium productrange gepresenteerd wordt en waar een gigantische opblaasbare band de ingang naar het stadion zal markeren.
Officieel partner
Hankook is de officiële partner van de UEFA Europa League. De bandenproducent nodigt gedurende het gehele seizoen zakelijke partners, klanten en voetbalfans uit voor wedstrijden. Gedurende de afgelopen drie jaar als sponsor, heeft de bandenfabrikant meer dan 10.000 klanten en fans uit heel Europa voor wedstrijden van de UEFA Europa League uitgenodigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.