Hankook organiseert ontwerpwedstrijd banden

Hankook organiseert ontwerpwedstrijd banden

HankookHankook heeft tijdens de Essen Motor Show de winnende ontwerpen van de Hankook Tyre Design Challenge bekend gemaakt. Deze ontwerpwedstrijd is gericht op nieuwe ideeën op het gebied van mobiliteit in relatie tot banden.
Essen Motor Show
De ontwerpwedstrijd voor studenten werd gehouden in samenwerking met de faculteiten voor vormgeving, techniek en economie van de universiteit van Pforzheim. De winnende modellen zijn onthuld op de Essen Motor Show. De prijsuitreiking voor de jonge ontwerpers en de presentatie van de futuristische conceptbanden vond plaats op de stand van Hankook.
Banden voor de toekomst
Onder het motto “Banden voor de toekomst” werden studenten van de mastersopleiding “Master of Arts in Transportation Design” van de vernieuwde faculteiten voor vormgeving, techniek en economie aan de universiteit van Pforzheim uitgenodigd om nieuwe banden te ontwerpen aan de hand van hun eigen visie op toekomstige auto’s. De internationale vormgevingstalenten kregen één semester de tijd om hun suggesties in de vorm van schetsen en 3D-animaties in te leveren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.