Hankook bandenpartner Spa-Francorchamps
Links : Amaury Bertholomé, CEO - Circuit de Spa-Francorchamps
Rechts : Ho Seok Chea, algemeen directeur - Hankook Tire Netherlands. (Foto: Hankook)

Hankook bandenpartner Spa-Francorchamps

Hankook Tire Netherlands is vanaf het seizoen 2023 de officiële bandenleverancier van het Circuit van Spa-Francorchamps in België. Dat betekent dat het complete wagenpark van het circuit zal worden uitgerust met Hankook-banden. Tijdens deze driejarige samenwerking wordt de bekende “Endurance-toren” op het Circuit omgedoopt tot “Hankook-toren”. 

Dat laat de Nederlandse tak van Hankook weten. Dankzij de samenwerking is het ook mogelijk om rechtstreeks Hankook-banden te kopen op het Circuit van Spa-Francorchamps gedurende de seizoenen 2023, 2024 en 2025.

“Hoewel we premium banden leveren voor verschillende behoeften op de markt, waaronder onze iON raceband voor de Formule E, is de samenwerking met het Circuit van Spa-Francorchamps een grote stap voorwaarts om ons premium merk in 2023 en daarna te versterken”, zegt Ho Seok Chea, Managing Director van Hankook Tire Netherlands.

Algemeen directeur van het circuit Spa-Francorchamps, Amaury Bertolomé, voegt daaraan toe: “We zijn bijzonder blij Hankook Tire Netherlands te verwelkomen als officiële bandenleverancier van Circuit de Spa-Francorchamps. Al onze voertuigen zullen worden uitgerust met banden van onze nieuwe partner via haar serviceleverancier Kronos.”

Dit zal volgens hem het geval zijn voor de circuitvoertuigen, de volledige vloot medische en veiligheidsvoertuigen.

“Zodoende beschikken wij over betrouwbaar materieel dat iedereen met vertrouwen kan gebruiken op een veeleisend circuit”, aldus Bertholomé.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.