Greve Banden Groothandel wordt G-Tyres

Greve Banden Groothandel wordt G-Tyres

G-TyresGreve Banden Groothandel heeft per 1 oktober 2017 een nieuwe naam: G-Tyres. Aanleiding hiervoor is de forse stijging van de internationale verkoop.

Klei Tyres
Greve Banden Groothandel is begin dit jaar gestart. Op 1 februari nam het bedrijf de verkoop- en importactiviteiten over van Klei Tyres. Na een aantal maanden actief en succesvol de markt bewerkt te hebben, blijkt dat de verkoop naar het buitenland sterk toegenomen is. Redenen om ook de naam “Greve Banden Groothandel” een meer internationale tint te geven en deze te wijzigen in G-Tyres. Met deze naamsverandering krijgt het bedrijf ook een ander logo en een nieuwe website. Voor bestaande klanten van Greve Banden Groothandel verandert er niets; www.gbgroothandel.nl blijft gewoon bestaan, berichten worden automatisch doorgestuurd en de inloggegevens voor de webshop veranderen evenmin.

Zeta en Powertrac
G-Tyres werkt vanuit het hoofdkantoor van Greve Banden in De Lier. Het bedrijf levert alle merken banden en is voor de Benelux de exclusieve importeur van de merken Zeta en Powertrac. Daarnaast levert het bedrijf diverse merken stalen en lichtmetalen velgen en compleet gemonteerde winter- en zomersets. In een groot deel van Nederland bezorgt G-Tyres met een eigen bezorgdienst viermaal daags op werkdagen en eenmaal op zaterdag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.