Qweon klaar voor winterseizoen

Qweon klaar voor winterseizoen

QweonQweon is klaar voor het nieuwe winterbandenseizoen. Voor de komende wintermaanden verwacht de software-aanbieder meer dan 4 miljoen zoekopdrachten te verwerken.

Zoekopdrachten
Qweon beschikt over ruim 70 klanten in de Benelux, die allemaal in de komende maanden massaal gebruik zullen maken van de cloudbased software die Qweon aanbiedt. De zoekopdrachten die gedaan worden, zowel op banden, velgen, TPMS sensoren en voertuigen, moeten in een handomdraai verwerkt worden. Vorig winterbandenseizoen kreeg Qweon 2,5 miljoen zoekopdrachten te verwerken.

Verkoopsysteem
Volgens Qweon leveren meer dan 150 leveranciers product- en voorraaddata aan: “Hierdoor toont het verkoopsysteem bij actuele productgegevens de beste prijzen en de beschikbare voorraad. Daarnaast is het ook al mogelijk om producten met het systeem in te kopen en eigen voorraad te beheren. Hierdoor begint de software van Qweon steeds meer een totaalpakket te worden voor de banden- en wielenbranche.”

De toevoeging van de kentekenmodule betekent nog meer gemak: “Met het invoeren van een NL-kenteken worden de juiste banden, velgen en (optioneel) TPMS-sensoren getoond. Ook in het aantal ingevoerde kentekens zit een stijgende lijn.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.