Goodyear start bouw innovatiecentrum in Luxemburg

Goodyear start bouw innovatiecentrum in Luxemburg

Goodyear is van start gegaan met de voorbereidingen voor de bouw van het Global Innovation Center op de Luxembourg Automotive Campus.

Samenwerking
De bandenproducent is de samenwerking aangegaan met Felix Giorgetti en AG Real Estate voor de bouw van het innovatiecentrum. Het gebouw zal worden ontworpen door ASSAR Universum Architects. Als het nieuwe gebouw begin 2020 klaar is, zal het 16.000 m2 aan bruikbare ruimte hebben en plaats bieden aan ongeveer 1100 medewerkers. Die bruikbare ruimte zal vooral worden ingenomen door Goodyears’ wereldwijde innovatiecentrum, maar er zullen ook internationale en regionale afdelingen worden ondergebracht.

Innovatiecentrum
“De verhuizing naar de nieuwe locatie op de Luxembourg Automotive Campus is een belangrijke mijlpaal voor Goodyear”, zegt Carlos Cipollitti, Vice President EMEA Product Development. “Het wereldwijde innovatiecentrum stelt Goodyear in staat om slimme producten en services te ontwikkelen, die vooruitlopen op de behoeften van consumenten in een steeds verder evoluerend mobiliteitsecosysteem.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.