Goodyear stapt in digitaal verhuurbedrijf elektrische auto’s

Goodyear gaat een strategische relatie aan met het Amerikaanse Ufodrive, een volledig digital autoverhuurbedrijf met een elektrische wagenpark. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Mobiliteitsoplossingen
Beide bedrijven gaan hun eigen mobiliteitsoplossingen integreren, waaronder Goodyear’s intelligente bandencontrolesysteem en proactieve oplossingenpakket en Ufodrive’s eMobility-software als een serviceplatform. Goodyear en Ufodrive gaan ook werken aan een verbetering van energieverbruik en kostenbesparing bij de inzet van banden, en een lagere uitstoot van CO2 .
Contactloos
Met de integratie spelen beide bedrijven in op de verwachte toename van de vraag naar gedeelde mobiliteitsdiensten, met een nadruk op contactloze oplossingen. Goodyear Total Mobility werd in 2019 gelanceerd en biedt wagenparkbeheerders informatie over de prestaties van banden, inclusief bandenspanning en temperatuur. UfoDrive heft een eMobility-platform dat beschikbaar is in acht landen en 17 locaties in Europa. De samenwerking moet beide bedrijven helpen met de overgang naar elektrische mobiliteit voor gedeelde wagenparken.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.