Goodyear lanceert ondersteuningsprogramma OTR-banden

Goodyear lanceert ondersteuningsprogramma OTR-banden

Goodyear Tire & RubberGoodyear introduceerde tijdens de Bauma-beurs in Munchen een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor gebruikers van OTR banden, dankzij de meest recente serviceprogramma’s van Goodyear.
Rendement
De ondersteuning van Goodyear is cruciaal om investeringen in banden maximaal te laten renderen. Klanten krijgen, ongeacht hun werkgebied, de ondersteuning en het advies die ze nodig hebben om een maximaal rendement te halen uit hun bandeninvesteringen.
Correct onderhoud
“OTR-banden vormen een aanzienlijke investering maar bij gebrek aan een correct onderhoud leveren ze niet de verwachte prestaties en gaan ze ook niet lang mee”, aldus Octavian Velcan, Managing Director van Goodyear OTR Tires in de EMEA-zone. “Hiervoor bieden de programma’s ‘Goodyear at your Service’ en ‘FleetOnlineSolutions Mobile’ een essentiële ondersteuning voor gebruikers van OTR-banden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door informatie over het bandenbeheer  te verstrekken, helpen ze gebruikers om de prestaties van hun banden te optimaliseren.”
‘Goodyear at your Service’ zorgt dat alle klanten de best mogelijke deskundige ondersteuning krijgen bij de aankoop en het gebruik van Goodyear OTR-banden: FleetOnlineSolutions Mobile Technical Evaluation (FOS Mte) is een online bandenbeheerprogramma voor OTR-klanten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.