Goodyear breidt Cooper Discoverer-familie uit
(Foto: Goodyear)

Goodyear breidt Cooper Discoverer-familie uit

Goodyear heeft de Cooper Discoverer banden’familie’ uitgebreid met een Road+Trail AT versie. Volgens Goodyear zijn de banden ontworpen om ongeacht het terrein te zorgen voor een soepele, rustige rit, zowel op de weg als off-road. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

‘’Van straten in de stad tot off-road paden, de nieuwe Cooper Discoverer Road+Trail AT biedt rijders de vrijheid om nieuwe wegen en routes te ontdekken met zekerheid en vertrouwen, zonder aan comfort in te boeten’’, zegt Michiel Kramer, directeur product marketing bij Goodyear. “Deze band is gemaakt voor diegenen die avontuur, veelzijdigheid en de optie om van de gebaande paden af te wijken op weg naar hun bestemming op prijs stellen.’’

Dankzij een doorlopend draadpatroon dat 50 procent verder gaat langs het zijvlak dan bij de voorgangers biedt de Cooper Discoverer Road+Trail AT meer grip op zacht terrein en meer controle bij oneffenheden. Op basis van de ruim 30 jarige geschiedenis van de Cooper Discoverer banden, komt de Road+Trail AT met een 100 duizend kilometer beperkte slijtagegarantie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.