Geolander CV 4S nieuwe band voor crossover SUV van Yokohama
(Foto: Yokohama)

Geolander CV 4S nieuwe band voor crossover SUV van Yokohama

Yokohama heeft met de Geolander CV 4S een all-season band voor crossover SUV’s gelanceerd. De nieuwste aanwinst voor het bandenmerk Geolander voor SUV’s en pick-up trucks komt deze herfst op de markt in Europa en Noord-Amerika en daarna in Zuid-Europa. De Geolander CS 4S is verkrijgbaar in 32 maten, uiteenlopend van 245/45R20 tot 235/65R17 108 V.

“Alle 32 maten hebben de M+S (mud and snow) indicatie, wat aangeeft dat ze uitstekende prestaties leveren bij plotselinge sneeuwval,  alsmede het Three Peak Mountain Snowflake Symbol dat geldt voor banden die volgens internationale standaarden gebruikt kunnen worden tijdens zware sneeuw. Het Three Peak Snowflake Symbol is een merkteken dat winterbanden certificeert voor gebruik in Europa”, legt Yokohama uit in een persbericht.

Onder het merk Geolander ontwikkelt Yokohama SUV-banden die geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan wegdek, van snelwegen tot modderig terrein. In het kader van het lopende driejarenplan Yokohama Transformation 2023 beoogt de consumentenbanden business om de verkoopratio’s van het wereldwijde Advan merk en van de Geolander banden voor SUV’s en pick-up trucks en verschillende winterbanden verder op te voeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.