Franchiseformule Alloy Wheel Repair Specialists naar Nederland

Franchiseformule Alloy Wheel Repair Specialists naar Nederland

De Amerikaanse franchiseformule Alloy Wheel Repair Specialists (AWRS) gaat ook in Nederland van start. Deze formule houdt zich bezig met de reparatie van aluminium autowielen.
Op het ogenblik is AWRS actief in circa 20 landen, waaronder Spanje, Frankrijk en België en is vooral actief op de zakelijke markt. “Leasemaatschappijen, dealers en verzekeringsmaatschappijen zijn de belangrijkste doelgroepen”, aldus Marten van Maastrigt van Franchiser.nl.
AWRS-vestigingen houden zich bezig met het herstel van beschadigingen op aluminium wielen. De formule heeft daarvoor gepatenteerde systemen te hebben waarmee naar eigen zeggen snel en goedkoop kan worden gewerkt. De reparatie kan plaatsvinden op een vaste locatie of via een mobiele unit.
Op dit moment worden in Nederland voorbereidingen getroffen om van start te gaan. “We zijn we op zoek naar zowel een master-franchisenemer die de formule in Nederland verder uitbouwt als franchisenemers die een regio als exclusief gebied bewerken”, aldus Van Maastrigt. “Deze formule is geschikt voor een bestaand bedrijf als aanvulling op de huidige activiteiten, bijvoorbeeld een bestaand schadeherstel- of bandenservicebedrijf, of voor nieuw op te zetten bedrijven met wielreparatie als hoofdactiviteit.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. jack weijzen

    Geachte heer/mevrouw,
    Ik beschik over enig eigen geld en heb een ondernemersdiploma. Tevens ben ik gewend om met budgetten te werken. Het lijkt mij een leuke uitdaging om master-
    franchisenemer te worden of om franchisenemer te worden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.