TyreTools introduceert PCAS bandeninspectiesysteem

TyreTools introduceert PCAS bandeninspectiesysteem

TyreToolsTyreTools heeft in samenwerking met Translogik het auditsysteem PCAS (Passenger Car Audit System) ontwikkeld voor bandeninspecties via een Android App. Dit maakt het bedrijf bekend.

Meetresultaten
Met het PCAS systeem is het mogelijk binnen ongeveer één minuut een volledige bandeninspectie uit te voeren op een personenauto, busje met dubbellucht, aanhangwagen of een motor. Gemeten worden de profieldiepte, de bandenspanning. Ook zijn er visuele waarnemingen. De resultaten worden via Bluetooth/ Wifi doorgestuurd naar het werkstation. Het is ook mogelijk om ze via Google te printen en de data op te slaan in Google Drive.
Klantendata wordt opgeslagen en kan worden gebruikt voor sales- en marketing doeleinden maar ook voor bijv allocatie van banden.

Auditrapport
De klant ontvangt een gekleurd auditrapport over de bandenstatus. Deze worden ter plekke besproken zodat er geen discussie achteraf ontstaat over uitgevoerde werkzaamheden en facturen. Het systeem is nu beschikbaar voor de Benelux. TyreTools levert dit auditsysteem aan merkdealers, Bovag garages, Universele garages, Garageketens en Fastfitters.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.