First Stop breidt netwerk uit met 5 partners

First Stop breidt netwerk uit met 5 partners

First Stop GemertFirst Stop, het retailnetwerk van bandenfabrikant Bridgestone, is de afgelopen maanden uitgebreid met partners in Eindhoven, Tilburg, Groesbeek, Ouwerkerk (Z) en Roermond.
Doel: 90 partners
De uiteindelijke doelstelling is om in 2018 uiteindelijk met in totaal 90 partners een landelijke dekking te hebben. Omdat de partners van First Stop zelfstandige ondernemers zijn met eigen verantwoordelijkheden zegt de overkoepelende organisatie toe te kunnen met een beperkte backoffice.
Zelfstandige organisatie
First Stop is per 1 januari 2012 als zelfstandige organisatie gestart met een geheel eigen uitstraling. De organisatie werkte eerst aan de in- en externe upgrading van het bestaande netwerk met onder meer een moderne, herkenbare uitstraling van de panden van de partners. Daarna volgden ondersteunende programma’s op het gebied van inkoop, management en marketing en de ontwikkeling van een bandenwebshop waar de partners gebruik van kunnen maken.
De meeste partners doen naast het leveren en monteren van diverse merken banden en wielen ook bijvoorbeeld universeel onderhoud, reparaties, APK etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.