Met Falken naar Thailand

Met Falken naar Thailand

Falken Nederland heeft een puntensysteem ontwikkeld waarmee afnemers een plek konden krijgen op een zesdaagse reis naar Thailand. Hiermee konden de grootste afnemers van dit bandenmerk een bezoek brengen aan de modernste bandenfabriek van Falken in Amato City, Thailand. Het hoofddoel van de reis was het bieden van een inkijk in het SUN-systeem, het hypermoderne productiesysteem voor Falken-banden. Dit systeem stelt Falken in staat om binnen vier weken 400 verschillende maten te produceren. Het SUN-systeem voldoet tevens aan alle ISO 9001-normen, is compact, accuraat en heeft een productiecapaciteit van 110.000 banden per dag.
Het puntensysteem voor de reis naar de Falken-fabriek maakt deel uit van de inspanningen voor het vergroten van Falken’s naamsbekendheid en marktaandeel. Zo bracht een delegatie klanten in 2009 al eens een bezoek aan het hoofdkantoor van Falken in Tokio en werd in, het eveneens Japanse, Kyoto een productiefabriek bezocht.
Falken Nederland is sinds 2011 een officiële business unit van Tyre Trading International B.V. uit Numansdorp. Deze business unit bevindt zich momenteel in een groeistadium. In een tijdsbestek van vijf jaar streeft het merk naar een marktaandeel van twee  procent. Met het leveringsprogramma van Falken kan 93% van de vervangingsmarkt worden ingevuld. In 2012 wordt het leveringsprogramma verder uitgebreid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.