Euromaster partner van Liliane Fonds

Euromaster partner van Liliane Fonds

Euromaster is een structurele samenwerking gestart met het Liliane Fonds. De aftrap werd onlangs gegeven tijdens een medewerkersbijeenkomst in aanwezigheid van Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds.
Inzamelingsactie
Als partner van het Liliane Fonds helpt Euromaster onder andere door haar eigen vestigingennetwerk in te zetten. De eerste stap hierin is een inzamelingsactie voor medewerkers en klanten. In alle vestigingen van Euromaster is het mogelijk oude schoenen in te leveren, waarmee gehandicapte kinderen in Ghana worden geholpen.
Kinderen met handicap
Euromaster zal de komende periode nog meer acties organiseren waarbij de opbrengst ten goede zal komen aan kinderen met een handicap in Ghana. Tevens ondersteunt men de medewerkers en vrijwilligers van het Liliane Fonds met een gratis Mastercheck voor hun auto en een kostenloze APK laten keuring.
Marcel Guinchard, directeur Euromaster: “Als Euromaster willen we ook een bijdrage leveren aan het op weg helpen van kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden zodat zij weer mee kunnen doen in hun omgeving.”
Kees van den Broek, directeur Liliane Fonds: “Door partners zoals Euromaster blijft het voor het Liliane Fonds mogelijk om al die duizenden kinderen met een handicap nu en in de toekomst te helpen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.