Euromaster Nieuwegein in top 3 Beste Garage 2015

Euromaster Nieuwegein in top 3 Beste Garage 2015

BesteGarage.nlEuromaster Nieuwegein (Archimedesbaan) is op de derde plaats geeindigd in de verkiezing ‘Beste Garage 2015’. Het bedrijf heeft daarmee een Topper Award 2015 gewonnen.
Klantbeoordelingen
In totaal ontvingen ruim 500 autobedrijven een Topper Award. Deze prijs wordt toegekend door de onafhankelijke vergelijkingssite.nl op basis van klantbeoordelingen. De winnaars zijn geselecteerd uit ruim 4.200 autobedrijven die actief het platform gebruiken. De ruim 50 winnaars zijn geselecteerd op basis van reviews van klanten en hebben de hoogste waardering op de vergelijkingssite Beste Garage.nl.
Naast Euromaster in Nieuwegein bestond de top 3 met de beste Nederlandse autobedrijven van 2015 uit Autobedrijf W.W.Smit in Amsterdam en Renault Dacia Van Winden in Berkel en Fodenrijs.
Verbetering
Volgens Steven Kop, directeur BesteGarage.nl draagt de Topper Award bij aan een verbeterslag bij de autobedrijven en voorziet in een vergelijkingsbehoefte bij de autobezitter. “De winnaars van de Topper 2015 Award laten zien dat goede autobedrijven beloond worden doorhun klanten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.