Euromaster opent Nieuwegein Truck

Euromaster opent Nieuwegein Truck

Op 15 juni 2019 heeft Euromaster haar nieuwe truck vestiging geopend in Nieuwegein op bedrijventerrein Het Klooster. De opening werd verricht door Wethouder Ellie Eggengoor van de gemeente Nieuwegein en Edo Wiggers, Algemeen Directeur Euromaster Nederland.
Samenvoeging
De nieuwe truck vestiging is een samenvoeging van de activiteiten in de regio Utrecht die zorgt voor een verbetering van de bereikbaarheid. Hiermee is er voortaan één centraal punt in de regio Utrecht voor bandenservices en –onderhoud van zware voertuigen. Op dit moment heeft Euromaster vijf locaties in Utrecht en Nieuwegein. Hiervan is Euromaster Nieuwegein Truck benoemd tot de “hotspot” voor zware voertuigen.
Zware voertuigen
Euromaster Nieuwegein Truck richt zich op vrachtwagens, bedrijfswagens, grondverzetmachines en andere zware voertuigen. Het bedrijf werkt op locatie bij de klant en in haar eigen vestiging. Met haar strategische locatie aan de A27 is Euromaster beter bereikbaar voor zakelijke klanten en kunnen de monteurs snel ter plaatse zijn voor service op locatie.
De vestiging is te vinden aan het 3e Regimentsdok 1 in Nieuwegein. (Foto: Euromaster)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.