Euromaster boekt record snel winterbanden wisselen

Euromaster boekt record snel winterbanden wisselen

Euromaster heeft een record geboekt op het gebied van winterbandenwissels. Op één dag in één vestiging voerden de mensen van het Lease Service Point van Euromaster in Nieuwegein honderd wissels uit: elke vijf minuten reed een auto op vier winterbanden naar buiten.
Het werk werd uitgevoerd door twaalf monteurs op vier bruggen. Elke wissel werd in slechts vijftien minuten uitgevoerd, claimt Euromaster. Een eindcontroleur voerde een extra check uit op elke auto na de wissel. De eerste auto reed om 07.45 uur naar binnen en de laatste om 17.05 uur naar buiten. Het Euromaster Lease Service Point (lsp) in Nieuwegein is het eerste in het wisselen van banden gespecialiseerde centrum in Nederland. Het werd geopend voor de wissels én de opslag van zomer- en winterbanden van leaseauto’s. In 2009 lag het totaal aantal winterbandenwissels rond de 2,2 duizend. Voor 2010 verwacht Euromaster bijna een verdubbeling te realiseren: 3,8 duizend tot vierduizend wissels. De teller staat nu al op ruim vijfentwintighonderd wissels, gemeten van 18 oktober 2010 tot eind november 2010.
Naast Nieuwegein zijn er ook bandenwisselcentra van Euromaster in Heemskerk, Culemborg, Leerdam, Wijk bij Duurstede en Tiel. Euromaster wil het aantal bandenwisselpunten verder uitbreiden en zoekt daarom de samenwerking met lokale dealers in het hele land.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.