ETD neemt deel aan Auto Prof 2023
CST bij Autoprof [Beeld: ETD]

ETD neemt deel aan Auto Prof 2023

Van dinsdag 31 januari tot en met donderdag 2 februari zal European Tyre Distributors B.V. (ETD) deelnemen aan Auto Prof 2023. Bezoekers zijn welkom van 15.00 – 22.00 uur. Deze vakbeurs voor de automotive branche vindt jaarlijks plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

ETD is gespecialiseerd in het importeren van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt. De bandengroothandel is gevestigd in Strijen, Zuid-Holland, en kan vanuit eigen voorraad snelle levering garanderen. ETD biedt een groot scala producten voor verschillende toepassingen aan, van landbouwbanden tot trailerbanden.

Tijdens Auto Prof presenteert ETD personenwagenbanden van de merken CST en Event. CST en Event hebben beide zomer- en all-season-profielen in het assortiment voor PCR, SUV, 4X4 en bestelwagen. Sinds de vorige editie van Auto Prof is het aanbod van CST uitgebreid met nieuwe maten en profielen. ETD verwelkomt bezoekers op stand I114 en laat de nieuwste CST profielen, zoals de CL21M, graag zien.

De 39×12.5-16 CL21M is de nieuwste 4×4 band van CST. Deze band heeft een diagonale constructie met 6PR en een symmetrisch profiel wat onderhoud vergemakkelijkt. De brede, diepe groeven in het loopvlak en de zorgvuldig berekende hoeken van de nokken maken de CL21M een geweldige keuze als het gaat om zelfreiniging in diepe modder. Ook ongelijk, steenachtig terrein kan deze CL21M gemakkelijk de baas. De nieuwe CL21M is nu de nieuwe standaard voor zowel wedstrijdrijders als hobbyisten. De band is tot het uiterste getest tijdens diverse competities in het Verre Oosten en is nu klaar om in de Benelux zijn première te beleven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.