ETD als distributeur CST naar Auto Prof 2022
(Foto: ETD)

ETD als distributeur CST naar Auto Prof 2022

European Tyre Distributors B.V. (ETD) neemt dit jaar deel aan Auto Prof 2022 als distributeur van het merk CST (Cheng Shin Tire). De beurs zal plaatsvinden op 19, 20 en 21 april in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is elke dag geopend van 15.00 tot 22.00 uur.

Vanwege de coronapandemie vond de vorige editie twee jaar geleden plaats. “We kijken ernaar uit om ons CST-programma te laten zien, met name de profielen die recent op de markt gebracht zijn”, stelt ETD in een persbericht. De distributeur is te vinden bij stand L116 en geeft aandacht aan de nieuwste CST-band uit de Medallion-serie. Deze band heet de MD-A7 en heeft een suv-uitvoering. Volgens de Chinese bandenmaker heeft de MD een nieuw groefontwerp met gesloten schouders. Dit moet luchttrillingen en geluidsresonantie verminderen en voor een rustigere rit zorgen. Zowel de MD-A7 als de MD-A7 SUV zijn binnenkort verkrijgbaar via de webshop van ETD.

ETD voegde vorig jaar al de AD-R9 aan hun gamma toe. Deze band is meer toegespitst op auto’s in het sportievere en hogere segment. De Adreno-familie krijgt nu ook een suv-uitvoering. Het profiel voor deze band is ontworpen om voor betere handling bij hoge snelheden en kortere remafstanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.