Edwin Goudswaard hoofd R&D bij Continental Tires
(Foto: Continental)

Edwin Goudswaard hoofd R&D bij Continental Tires

Edwin Goudswaard (44) is benoemd tot hoofd van alle R&D activiteiten van Continental Tires. De Nederlander gaf tot nu toe leiding aan onderzoek en ontwikkeling bij de vervangingsbanden voor personenauto’s business. Dat meldt het Duitse bandenbedrijf in een persbericht.

Goudswaard kwam in 2006 bij Continental in dienst, kort na het afronden van zijn technische studies. Hij vervulde sindsdien verschillende managementrollen in R&D voor banden en in fabrieken voor tweewieler- en personenautobanden in Europa en Azië. In 2021 werd hij benoemd tot hoofd van de tweewielerbanden afdeling om vervolgens de baas te worden van de R&D activiteiten voor vervangingsbanden.

“Edwin Goudswaard heeft een ongelofelijke diepte en breedte aan ervaring verkregen in een reeks verschillende posities in de hele wereld. Dat geeft hem een goede basis als nieuw hoofd van onze R&D afdeling. Namens het hele managementteam wens ik hem het beste en alle succes in zijn nieuwe rol”, zegt Christian Kötz, hoofd Tires Group en lid van de Raad van Bestuur van Continental AG.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.