Duitse autobladen bevelen nieuwe Toyo Proxes CF2 aan

Duitse autobladen bevelen nieuwe Toyo Proxes CF2 aan

Toyo Proxes CF2
Toyo Proxes CF2

De nieuwe Toyo Proxes CF2 werd door de autobladen Auto Motor und Sport en Gute Fahrt aanbevolen. Dit laat Toyo weten.
De Proxes CF2 zomerband werd dit jaar op de markt gebracht. Zowel Auto Motor und Sport als Gute Fahrt hebben de band getest in de maat 205/55 R16, samen met banden van andere merken in dezelfde bandenmaat.
Bij Auto Motor und Sport werd de band getest onder een VW Golf. De Toyo kreeg de status “Recommended”. Volgens Auto Motor und Sport heeft de Proxes CF2 een verbeterde grip op nat wegdek en een verminderd brandstofverbruik ten opzichte van zijn voorganger. Verder bereikte de band het laagste geluidsniveau van alle banden in de test, aldus de testers.
Bij Gute Fahrt, het magazine van VW-Audi, werd de band getest onder de VW Touran. Dit magazine beoordeelde de prestaties van de band als “zeer goed” voor wat betreft het geluidsniveau en de handling op droog wegdek. Op alle andere vlakken, zoals remmen op nat en droog wegdek, bochtengedrag, rolweerstand en comfort scoorde de band “goed.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Toyo

    Ik heb nog nooit op een Toyo band gereden, ook nog nooit ervaringen met Toyo banden van mensen uit de omgeving gehoord. Maar ben nu toch wel benieuwd naar dit merk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.