Delticom lanceert nieuw online platform voor montagepartners

Delticom lanceert nieuw online platform voor montagepartners

Delticom lanceert Deltipartners.com, een nieuw online platform voor haar montagepartners en degenen die dat willen worden. Dit platform helpt hen onder meer bij de planning van afspraken en bij extra diensten.

Coördinatie
Deltipartners.com is bestemd voor de coördinatie van de werkzaamheden en omvat een actueel overzicht van de extra diensten en prijzen zoals die in de B2B-shops worden weergegeven. De montagepartners hebben toegang tot statistieken, klantbeoordelingen en kunnen vergelijkingen maken met andere montagepartners. Bovendien biedt het platform extra ondersteuning, zoals hulp bij de verbetering van de aanwezigheid op internet. Het aantal functies van Deltipartners.com zal voortdurend worden uitgebreid.

Afspraken maken
Via Deltipartners kunnen de montagepartners montageafspraken met klanten en bemiddelen bij voor de opslag van banden via Delti Wheel Storage. Ook is het assortiment van de B2B-onlineshop Probanden.nl te zien. Het online platform is beschikbaar in 28 landen.

“Met Deltipartners.com is er nu voor onze partners een centraal platform dat de B2B-diensten rondom het concept ‘montagepartners` verenigt”, aldus Ansgar von Haacke, projectleider bij Delticom. “Wij vergroten daarmee de mogelijkheden van handelaren en garages om meer zaken te kunnen doen en een nieuwe klantenkring aan te boren. Ons doel is om deze bedrijven met de B2B-services dezelfde productiecapaciteit te bieden als ketens van bandenhandels of garages, maar zonder verplichtingen zoals contractuele binding aan bepaalde producenten of minimum omzetten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.