Continental wint Europese tender busbedrijf Arriva

Continental wint Europese tender busbedrijf Arriva

Continental wordt in verschillende Europese landen de bandenleverancier voor het Duitse busbedrijf Arriva. Dit is het resultaat van een gezamenlijke tender voor de levering van zo’n 17.000 busbanden voor DB Regio en Arriva Group die door Conti is gewonnen.
4 miljoen euro
Redenen voor het winnen van deze tender waren de goede prijs en het klantgerichte aanbod, aldus Continental: “Van grote invloed was ook het centrale key-account team dat de DB Regio bussen in Duitsland en de DB Arriva bussen in Italië, Portugal, Hongarije en Tsjechië zal ondersteunen.” In totaal gaat het om een contract met een waarde van circa 4 miljoen euro.
Vernieuwde banden
De bussen voor regionale diensten worden uitgerust met de Conti CityPlus HA3 en de Conti Coach HA3. Bussen voor stadsgebruik zullen worden uitgerust met Conti Urban HA3. Er zal ook gebruik worden gemaakt van het Conti concept voor vernieuwde banden.
DB regio is als vervoerder actief in Duitsland en DB Arriva daarbuiten. De DB Regio bus vloot telt bijna 5,000 bussen. De DB Arriva vloot is actief in 15 Europese landen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.