Continental opent Public Affairs kantoor in Brussel

Continental opent Public Affairs kantoor in Brussel

Continental heeft een nieuw kantoor voor Public Affairs geopend in Brussel. Desmond A. Collins (56) is benoemd als hoofd van het nieuwe kantoor.
Tot de taken van het nieuwe kantoor behoren de dialoog met de politieke en regulerende instellingen in Brussel en de waarneming van de belangen van de onderneming met zijn Rubber en Automotive Groep. “Met ons nieuw kantoor kunnen wij de steeds intensiever wordende dialoog tussen Continental en de regerings- en niet-regerings-instellingen in Brussel beter voeren“, aldus Elmar Degenhart, voorzitter van de Raad van Bestuur van Continental AG. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze uitgebreide know-how kunnen bijdragen aan de publieke discussie rondom thema´s over mobiliteit en verkeer. Daarom hebben wij besloten onze activiteiten op het gebied van Public Affairs uit te breiden naar Brussel. Ook gaan we hiervoor nog een kantoor openen in Berlijn.“
Desmond A. Collins was meer dan 30 jaar lang actief in verschillende leidinggevende posities in de marketing en distributie bij bedrijven in de bandensector. Tot kort geleden werkte hij als Vice President European Communications in de Europese hoofdvestiging van Bridgestone, waar hij vijf jaar lang verantwoordelijk was voor de afdeling Public Affairs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.