Bridgestone partner Olympische Spelen 2024

Bridgestone partner Olympische Spelen 2024

Tijdens een persconferentie in Tokyo is bekend gemaakt dat Bridgestone Corporation de officiele partner is van de Olympische Spelen van 2024. Hiertoe heeft de fabrikant een overeenkomst afgesloten met het International Olympic Committee (IOC) .
Sponsoring
De aankondiging werd gedaan door IOC President Thomas Bach; Bridgestone CEO Masaaki Tsuya en andere vertegenwoordigers van Bridgestone en van de IOC. Het partnerschap ging direct ingegaan en zal, voorafgaand aan de spelen van 2024, Bridgestone ook de mogelijkheid bieden om van 2016 t/m 2024 als sponsor op te treden van de Olympische Spelen, de Olympische Winterspelen en de Olympische Jeugdspelen. Als onderdeel van de sponsoring zal Bridgestone ook de officieel gebruikte band woreden tijdens de Olympische sportevenementen.
PLatform
Het partnership is tot stand gekomen na een wederzijdse selectie. Het geeft Bridgestone een strategische globaal platform om haar klanten met nieuwe activiteiten te bereiken en daarbij nieuwe vormen van communicatie toe te passen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.