Bridgestone deelnemer Europees werkgelegenheidsproject

Bridgestone deelnemer Europees werkgelegenheidsproject

Bridgestone Pact of YouthBridgestone is deelnemer in een project dat is gericht op het creëren van 100.000 nieuwe stageplaatsen, traineeships en startersfuncties in Europa.

European Pact for Youth
Op 24 mei nam Eduardo Minardi, CEO van Bridgestone EMEA, deel aan de eerste bijeenkomst van het European Pact for Youth in Brussel. Doel van deze bijeenkomst was te komen tot 10.000 nieuwe samenwerkingen tussen bedrijfsleven en onderwijs voor 100.000 nieuwe stageplaatsen, traineeships en startersfuncties. De leiders van het European Pact for Youth willen beroepsonderwijs en training aantrekkelijker maken en de mobiliteit van jonge stagiaires en hun leraren en trainers verbeteren. Hiermee willen zij de mogelijkheden voor jonge mensen in heel Europa vergroten en investeren in de leraren en trainers..

Europese Bedrijven Educatie Top
Bridgestone werkt aan de koppeling van academische scholing om de situatie op de werkvloer en on-the-job technische trainingen en colleges te verbeteren. De eerste Europese Enterprise-Education Summit (Europese Bedrijven-Educatie Top) zal plaatsvinden op 23 november 2017.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.