Bridgestone organiseert 2e internationale Test Drive

Bridgestone organiseert 2e internationale Test Drive

Bridgestone heeft op haar Europese testcircuit in Aprilia haar tweede international Test Drive georganiseerd samen met het Duitse autotijdschrift Auto Motor und Sport.
Endurance test
16 eindredacteuren uit 15 landen kwamen naar de testbaan van Bridgestone in Aprilia, in de omgeving van Rome, om verschillende auto’s, waaronder de nieuwe BMW 3-serie, de Mercedes AMG GTS en de Chevrolet Corvette Z06 te onderwerpen aan een endurance test. Deze keer namen journalisten uit China, Brazilië, Mexico, Spanje, Italië, Portugal, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Zweden, Slovenië, Hongarije, Tsjechië, Duitsland en Turkije plaats achter het stuur van deze high performance-auto’s.
Testbaan
Bridgestone heeft de 114 hectare grote Europese testbaan in gebruik sinds juni 2004 voor het uitgebreid testen van enkele van de meest opwindende innovaties die ontwikkeld zijn door het nabijgelegen European Technical Center. De tests die werden uitgevoerd door de journalisten vonden plaats op een nat en droog circuit.
Het complete circuit bestaat uit stukken voor zeer hoge, middelhoge en lage snelheden, bochten met een verschillende radius en hellingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.