Bridgestone op 86e Autosalon van Genève

Bridgestone op 86e Autosalon van Genève

Bridgestone Geneve 2016Bridgestone is dit jaar standhouder op de 86 Autosalon van Genève (1 tot en met 13 maart). Het bedrijf stelt er zijn nieuwste veiligheidsoplossingen en innovaties voor bestuurders en voertuigen voor.

Tijdens de autoshow toont de bandenproducent het Bridgestone DriveGuard concept, Bridgestone’s nieuwe Run Flat voor de meeste auto’s met een bandenspanningscontrolesysteem (TPMS). Via virtual reality ervaart de bezoeker aan de stand hoe hij na een lekke band veilig blijft verder rijden zonder bandendruk.

Driveguard Winter
Bridgestone stelt in Genève voor het eerst ook zijn nieuwe DriveGuard Winter voor, met superieure grip en tractie op natte en besneeuwde wegen. Daarnaast is het nieuwe vlaggenschip van het UHP-gamma te zien, de Potenza S001, exclusief voor de BMW i8 hybride sportauto’s.

Firestone Destination Winter
Van Firestone lanceert Bridgestone de Destination Winter, een primeur voor het Autosalon van Genève. De Destination Winter is de nieuwe winterband van de Firestone Destination HP band voor kleine en middelgrote SUV’s. Daarnaast staat ook de Firestone Multiseason in de spotlights, voor de mildere Europese winters.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.