Bridgestone officiële wereldwijde Olympische Partner

Bridgestone officiële wereldwijde Olympische Partner

IOCBridgestone wordt een officiële wereldwijde Olympisch Partner tot aan de Spelen van 2024. Hiertoe heeft men een overeenkomst gesloten met het Internationaal Olympisch Comité (IOC).
Olympische spelen
De overeenkomst werd bekend gemaakt in Tokio tijdens een persconferentie in het bijzijn IOC voorzitter Thomas Bach, Bridgestone CEO Masaaki Tsuya en overige hoogwaardigheidsbekleders van bedrijven en het IOC en gasten. Het partnerschap van Bridgestone met de Olympische Spelen en de Olympische Beweging omvat ook sponsoring van de Olympische Spelen tot 2024 en alle Jeugd Olympische Spelen tot 2024.
Banden
De productcategorieën die onder de sponsorovereenkomst met Bridgestone vallen, zijn: seismische isolatielagers, die worden gebruikt om constructies te beschermen tegen schade veroorzaakt door aardbevingen, fietsen en het volledige assortiment banden van Bridgestone. Dit alles zorgt ervoor dat Bridgestone de officiële bandenleverancier van de Olympische Spelen wordt.
Het partnerschap geeft Bridgestone een wereldwijd strategisch platform om haar klanten te bereiken en de bekendheid van haar merken te vergroten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.