Inter-Sprint Banden bestaat 50 Jaar

Inter-Sprint Banden bestaat 50 Jaar

Inter-SprintBandendistributeur Inter-Sprint in Moerdijk bestaat 50 jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft het bedrijf een loterij-actie ontwikkeld waarbij de klanten in de maanden mei, juni, juli en augustus mooie prijzen kunnen winnen.
Distributeur
50 jaar geleden startte het bedrijf als een “stapeltje banden” op de Feyenoordkade in Rotterdam en is nu uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs van banden en wielen in Europa. Onder de naam “Autobanden De Sprint” werden vanuit een eenvoudig bedrijfslocatie in eerste instantie alleen autobanden aan de particulier verkocht. Nu, een halve eeuw later is “Autobanden De Sprint” uitgegroeid tot “Inter-Sprint”, een internationale speler in de autobandendistributie.
Industrieterrein Moerdijk
Op industrieterrein Moerdijk is een indrukwekkende bedrijfslocatie ontstaan met een directe toegang tot een havenkade en een eigen containeroverslag van waaruit geheel Europa van banden en wielen kan worden voorzien.
De distributeur beschikt over een dochteronderneming Inter-Tyre, vanwaar in eerste instantie losse wielen werden geleverd aan de vakhandel, en nu ook compleet gemonteerde band/wielcombinaties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.