Bohnenkamp Benelux gaat samenwerken met Tyre-Sealants

Bohnenkamp Benelux gaat samenwerken met Tyre-Sealants

Bohnenkamp Benelux is een samenwerking aangegaan met Tyre-Sealants, importeur van OKO Puncture Free bandenvloeistof.
Antilek vloeistof
OKO is een preventieve antilek vloeistof die in de band of binnenband wordt ingespoten, voordat er sprake is van een lek. OKO blijft vloeibaar en beschermt tegen lekken in het loopvlakgedeelte van de band. Als er een lek ontstaat, drukt de lucht in de band OKO in het gat terwijl de band draait, wat zorgt voor een luchtdichte afdichting die het leeglopen van de band stopt. Deze afdichting is permanent en sterker dan de reguliere reparatiemiddelen. Doordat het een product op waterbasis is, is het zeer milieuvriendelijk.
Aanvulling
Volgens Bohnenkamp is OKO een goede aanvulling op het assortiment van Bohnenkamp Benelux. Het product wordt in meer dan 80 landen verkocht. Tyre-Sealants BV is importeur voor Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.
Bohenkamp Benelux BV is sinds 1 september 2015 de nieuwe naam voor Agriband BV. Het bedrijf is officieel importeur van BKT banden in Nederland voor landbouw, grondverzet en industrie, en distributeur van Windpower banden in de Benelux voor vrachtwagens en grondverzet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.