Tyre24 komt naar de Benelux

Tyre24 komt naar de Benelux

Tyre24Tyre24 start volgende maand naar de Benelux. Hiermee komt haar doel om dekking te bieden in heel Europa, een stap dichterbij.
Online bandenplatform
Tyre24 is naar eigen zeggen het grootste online bandenplatform in Europa. Het van oorsprong Duitse platform wordt hier vertegenwoordigd door franchisepartner Tyre24 Benelux in Druten. De werknemers in de Benelux zijn net als hun collega’s in het kantoor ‘native speakers’ (Nederlands, Duits, Frans) en hebben een training gevolgd in het hoofdkwartier in Kaiserslautern. Het portaal van Tyre24 is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste in de markt met ongeveer 2.000 fabrikanten, groothandels en retailers uit heel Europa. Er maken meer dan 40.000 bandenhandelaren, autodealers en reparatiebedrijven gebruik van het online platform voor de aanschaf van banden, velgen, accessoires en vervangingsonderdelen.
Nu 9 landen
Tyre24 is naast Duitsland inmiddels ook al vertegenwoordigd in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Polen. Met de Benelux erbij (3 landen) is men nu aanwezig in 9 landen.
De leveranciers en fabrikanten stellen de prijzen en voorraden voor het platform in. Tyre24 regelt en geeft alle relevante informatie door en optimaliseert de bedrijfsprocessen. De klanten zijn bandenspecialisten, reparatiebedrijven, autodealers en garages. Tyre24 levert banden (voor auto, motor, off-road, lichte vrachtwagen, vrachtwagen en speciale banden) en velgen (lichtmetalen stalen velgen, voor auto en  truck).
Het platform werkt met een ‘beste-prijs-garantie’: wanneer een klant na de aankoop hetzelfde product van dezelfde leverancier ergens anders goedkoper vindt, krijgt hij het  verschil terug plus een maand gratis toegang tot het platform.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.