Barkley trailerbanden positief uit tests bulktransporteur

Barkley trailerbanden positief uit tests bulktransporteur

De Barkley BLT trailerband is positief getest door de Duitse bulktransporteur Imgrund Silogistics GmbH in Wesel. Dit laat Barkley importeur Heuver Bandengroothandel weten.

BLT trailerbanden
Heuver ontwikkelde samen met Barkley Tires de nieuwe serie BLT-trailerbanden. Wolfgang Schiemann, wagenparkbeheerder bij Imgrund Silogistics GmbH, zegt absoluut positief verrast te zijn met de uitslag van de praktijktests die hij vanaf januari samen met Barkley heeft uitgezet: “Na zes maanden en ongeveer 65.000 kilometer met meerdere tankopleggers, toont de Barkley BLT08 trailerband dezelfde slijtage als we kennen van eerder bij ons ingezette gerenommeerde Europese merken.” Op een andere belangrijke kostenpost, het brandstofverbruik, scoort Barkley volgens Schiemann eveneens ruim voldoende. Op grond hiervan heeft Imgrund besloten hun trailers uitsluitend nog met de Barkley BLT08 uit te rusten.

Testpartner
Imgrund Silogistics GmbH is een bulktransporteur in de food- en non-foodsector. Het bedrijf heeft ruim 250 eenheden en daarom voor bandenproducenten een interessante (test)partner. In januari 2017 start het volgende project, waarbij de vernieuwde en verbrede voorasband BL203+ (mét M+S) en Barkley BL806+ worden gemonteerd op enkele voertuigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.