Heuver genomineerd voor Succes Award 2012

Heuver genomineerd voor Succes Award 2012

Heuver Bandengroothandel is genomineerd voor de Succes Award 2012, een mede door de KvK opgezette nieuwe nationale TV-prijs voor succesvolle Nederlandse ondernemers. Heuver is gekozen om mee te dingen naar de titel Meest Succesvolle Onderneming 2012 aangezien het volgens de nominatiecommissie voldoet aan de selectiecriteria winst, expertise, continuïteit en strategische visie.
“Verrassend”, zegt directeur Bertus Heuver. “Er dingen meer dan 200 topbedrijven uit diverse branches mee naar de Succes Award 2012. We treden als organisatie niet zo vaak op deze wijze naar voren, maar zijn wel zo zelfverzekerd dat we de handschoen oppakken.”
Niet alleen is de nominatie een waardering voor het bedrijf, maar er komt ook een TV-uitzending op RTL7. “Daarmee is eveneens duidelijk dat het publiek bij de titelverkiezing een belangrijke rol speelt. Wij zijn al trots dat we de onafhankelijke nominatie op zak hebben.” Heuver Bandengroothandel komt 4 maart a.s. om 12.50 uur in het programma De Succesfactor op RTL7 in beeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.